Highlandgames - Kwb Machelen

Ga naar de inhoud
Highland Games 2018
zondag 27 mei vanaf 13u

Vrijetijdssite Bosveld Machelen

Waar: De Highland Games wordt gehouden op het atletiekveld gelegen aan de vrijetijdssite Bosveld, Heirbaan Machelen (Vl.Br.)
Wat: De Highlandgames van Kwb Machelen zijn geen competitieve spelen maar louter een gezellige samenzijn waar "deelnemen belangrijker is dan winnen".  Uiteraard hebben we wel prijzen voorzien voor de drie eersten om toch wat spanning in de spelen te houden.
Voor wie: Dus onze Highlandgames heeft een familiaal karakter en is niet wedtstrijdgericht, waardoor iedereen kan deelnemen met een (zelf samengestelde) clan, dat bestaat uit minstens 5 en   maximum 8 spelers inclusief de kapitein. Zowel de jeugd, dames als heren kunnen deelnemen.
De clans kunnen enkel uit dames, heren of gemengd bestaan, deze dient bij inschrijving vermeldt te worden. De clans worden ook in leeftijdscategorieën ingedeeld, zodat de spelen kunnen starten door even sterke clans.
Hoe deelnemen: Door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en het deelnemingsbedrag van 30 euro te storten op rekening BE92 7865 6223 5323 met vermelding van de naam vd clan en naam van de inschrijver. En!!! Schrijf je je al in voor 1 mei aanstaande dan krijg je een drankkaart ter waarde van 15 euro, ons advies: Schrijf je vandaag nog in!
De opbrengst: gaat dit jaar naar Cocon Vilvoorde en Ons Tehuis Brabant in Perk.  Dus breng zoveel mogelijk supporters mee: ah ja hé want 't is voor het goed doel!

De kleine lettertjes: Het reglement
De ploegen zijn samengesteld uit minstens 5 pers. en maximaal 8 pers. inclusief de kapitein. Bij het uitvallen van één of meerdere personen van een ploeg moet deze het doen met de resterende deelnemers.
De volgorde van uitvoering van de proeven wordt door loting bepaald. De scheidsrechters hebben het recht iemand uit te sluiten bij het niet naleven van het reglement.
Het spreekt voor zich dat elke actie die iemand anders in gevaar brengt, bestraft wordt met uitsluiting. Men mag bij geen enkel onderdeel over de werplijn komen.  Ook dit wordt bestraft met uitsluiting van de worp.  Deelnemers die onder invloed van alcohol zijn kunnen door de scheidsrechters ten allen tijde uit de wedstrijd verwijderd worden. Bij onvoorziene wendingen in het spel beslist de jury over het verdere verloop.Vul het formulier hieronder in:
Inschrijven kan tot en met zondag 20 mei 2018 !

jeugd
dames
heren
gemengd

© Kwb Machelen 2018
Terug naar de inhoud