Foto's 2018 - Kwb Machelen

Ga naar de inhoud
Fotogalerij
Een voorbije activiteit: Dauwwandeling
zondag 14 januari 2018 Nederokkerzeel
Onze eerste activiteit van het jaar is goed gestart.  Met een opkomend zonnetje wandelden we door de bossen van Nederokkerzeel.  Hoewel er soms modderige toestanden waren ging de wandeling vlot.  Het aangename weer en de mooie zichten kon iedereen bekoren. Halverwege mochten we genieten van een stevig drankje, onze traditionele nieuwjaarsdrink.  Na de wandeling konden we aanschuiven voor een lekker ontbijt, spek met eieren.  Nadat onze honger gestild was kon men nog, voor wie dat wilde, genieten van een biertje.
Op naar de volgende wandeling, zondag 11 maart aanstaande de Lentewandeling.

Hiernaast kan je een beeldverslag zien van de koffiestop op zondag 17 maart 2018 in de Kerk van Machelen.
Een organisatie van Broederlijk Delen
in samenwerking met
Kwb Machelen.Meer foto's kan je ook bekijken op onze facebook.Sterke Reisverhalen: Bouworde in Nepal
Op zondag 4 maart serveerde KWB Machelen een heerlijk ontbijt, een goed gevulde ontbijtbuffet stond ter beschikking voor de aanwezigen.  Echter dé kers op het dessert was het sterke reisverhaal van Tille Pepermans.  Door het tonen van foto's, filmpjes én het vertellen van haar verhaal kreeg ze de aandacht van de aanwezigen gedurende de hele voorstelling, iedereen was er tevreden over, we hebben het kunnen meebeleven alsof we erbij waren.  Ook haar tekeningen , die we konden bekijken in de zaal, werd door iedereen goed 'gesmaakt'.  Goed gedaan Tille!Lentewandeling
Mechelsbroek en Mispeldonk Bonheiden

De zondag startte nogal regenachtig maar stilletjes aan begon het op te klaren.  Na een heerlijk brunchmaaltijd, door Femma geserveerd, kwamen de wandelaars om half twee naar het afspraakpunt: de parking aan de Nova.  We vertrokken richting Bonheiden en zagen meer en meer de zon verschijnen. Aangekomen in de Brugstraat, waar we konden parkeren, begonnen we aan onze wandeling.  Een wandeling van ongeveer 13 km, meestal door de natuur, langs water en al dan niet modderige weggetjes.  Het weer zat met ons mee, het was de hele namiddag een droge dag, althans wat het weer betreft.  Door de afgelopen regendagen waren sommige wegen toch zowat moeilijk te begaan, maar toch zijn we erdoorheen gekomen.  Na, deze toch de moeite waard, wandeling konden we nog gaan genieten van een drankje in een plaatselijk cafétje.

Tip: onze volgende activiteit is op zaterdag 28 maart aanstaande: mét de fiets naar Scherpenheuvel

© Kwb Machelen 2018
Terug naar de inhoud